Header Ads

ad

Dünyanın en ilginç otelleri - 8 sıradışı otel konsepti

5 yıldızlı lüks oteller artık yetmemeye başladığında bu sıra dışı otellerde konaklamak unutulmaz bir tatil geçirmene yardımcı olacaktır. işte sizin için derlediğimiz 10 sıra dışı oteller 



1.kakslauttanen lgloo west village


kakslauttanen igloo west village

Eğer sizde güzel bir kar tatili yapmak istiyorsanız bu otel tam size göre. Finlandiya'nın en kuzey kısmında yer alan bu otelin odaları oldukca şasırtıcı
eskimo evleri şekline olan bu iglo otel odalarında geceleri yatağınızdan yıldızları izliyebilir ve eğer zamanın da gitmiş iseniz kuzey ışıklarını da seyredebilirsiniz. Eğer bu büyülü ormanda geziye çıkmak ister iseniz bir ren geyiği arabası tutup etrafta dolaşabilirsiniz.

2.Aescher Cliff Guesthouse


The Berggasthaus Aescher Is A Hotel Built Into The Swiss Alps With  Breathtaking Views

Bu otel isviçre'nin en yüksek dağlarını birinin yamacında bulunuyor ne kadar yüksek bir yerde bulunsa da manzarası için gidip görmeye değecek bir otel bu otel de
gece kalma izni verilmiyor sadece dağa tırmananlar için dinlenme için kullanılıyor eğer sizde bu dağa tırmanmak ister iseniz mutlaka bu otele de göz atmayı unutmayın.

3.Attrap Reves

ilginç oteller-The Attrap Reves Hotel, France

Eğer siz de doğada kalmak istiyor ama çadır hayatından korkuyor iseniz bu otel tam size göre diğer bir adı da balon otel olan bu otel ormanın,göl kenarlarının ve dağın yamaçlarında konuşlandırlıyor bu otel de kalarak doğa ile iç içe olabilir ve huzura erebilirsiniz.


4.Giraffe Manor 

Giraffe Manor Nairobi | Kenya | Africa Odyssey

Eğer vahşi yaşamı seviyor iseniz kenya'da bulunan bu otel sizi çok mutlu edecektir otelin bahçesinde evcilleştirilmiş serbest dolaşan zürafalar bulunmaktadır bu zürafaları besliyebilir, sevebilir ve hatta onlar ile kahvaltı bile yapabilirsiniz. Bu ilginç oteli kesinlikle ziyaret etmelisiniz.


5.Sala SilverMine 

en sıra dışı oteller-SALA SILVERMINE

Sırada ki otelimiz isveç'den eskiden gümüş madeni olarak kullanılan bu otele yerin altına inen merdivenler veya asansör ile inilebiliyor. Eskiden gümüş çıkarılan oyuk odalarda kalmak için hemen rezervasyon yaptırsanız iyi olur çünkü bu otel de kalmak için epey bir çaba sarf etmeniz gerekiyor

6.Magic Mountain 

sıra dışı oteller - Magic Mountain Hotel

Şili'nin balta girmemiş ormanların da bulunan bu otelin huni şeklinde bir görünümü vardır. Otelin üstünden akan şelale ile otelin üzerinde ki bitkiler büyüyor ve bu otele masalımsı bir hava katıyor. Otel için de kullanılan bütün malzemeler ahşabdan yapılmıştır. Masal gibi bir tatil yaşamak istiyorsanız vakit kayıp etmeden bu otele gitmelisiniz.


7.Skylodge

Kampüste Ne Var | Üniversitelilerin Galaksi Rehberi

Peru da bulunan bu otel 400 metrelik bir dağın yamaçlarına sabitlenmiş 3 odadan oluşuyor macera ve adrenalin tutkunları için birebir olan bu otelde konfor son derece yüksek ancak bu otelde kalmak için 400 metre tırmanmanız gerekiyor.


8.Karosta Hapishane Otel

Letonya'da Sıradışı Deneyim: Hapishane Otel

Letenyo'da bulunan bu yapı 2.dünya savaşı sıraların da hapishane olarak kullanmış iken bir otele çevrilmiştir. Bu otelde sadece tek gece kalabilirsiniz ve girmeden önce bir anlaşma imzalıyor ve içerde gardiyanların size her şeyi yapmasına izin veriyorsunuz. Bu saye de hapishane de kalma hissini tam bir şekil de yaşıyabiliyorsunuz.


Siz hangi otel de kalmak isterdiniz yorum kısmın da belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok